Пекінська капуста, морква, чорні гриби китайські, тофу, яйце, чилі.
Пекінська капуста, куряче філе, морква, чорні гриби китайські, тофу, яйце, чилі.
Тофу, морський коктель, яйце, чорні гриби, олія кунжутна, цибуля зелена
Томати, пецериці, чорні китайські гриби, яйце.
Курячі фрикадельки, соєва локшина, свіжий огірок, чорні китайські гриби.
Свинні вушка, перець болгарський, огірок, чорний китайський оцет, часник, кунжутна олія, кінза
Селера, соєва спаржа Фучжу, перець богарський та чорні гриби, заправляється кунжутною олією
Чорні та білі китайські древесні гриби. Заправляється кунжутною олією з додаванням часнику, болгарського перцю, огірка та імбиру
Заправляється кунжутною олією з додаванням часнику, болгарського перцю та імбиру
Ніжна яловича голонка у поєднанні соєвого соусу, олії чілі та рисового оцету
Скляна локшина, пекінська капуста, морква, болгарський перець, чорні гриби китайські, огірок, часник, кунжутна олія
Китаський традиційний салат з битого огірка та арахісу з добавленням чорного оцету, часнику
Тофу, часник, цибуля, імбир, гострий соус з чилі перцем, кінза
Тофу, болгарський перець, морква, цибуля, імбир, часник, чорні китайські гриби, соус, чилі
Болгарський перець, сичуанський перець, перець чілі, селера, тофу, арахіс
Тофу, соус кисло-солодкий, кунжут
Панірована стручкова квасоля, імбир, часник, цибуля, чилі
Парова стручкова квасоля, болгарський перець, білий перець, часник
Баклажан в кисло-солодкому соусі, нарізаний спіраллю, обсмажений
Баклажан, цибуля, часник, помідор, фірмовий гострий китайський соус
Приготовані на воці броколі та гриби сянгу з додаванням болгарського перцю, часнику та імбиру
Броколі, тигрові креветки, чорні китайські гриби, імбир, часник, білий перець, олія
Куряче філе обсмажене в клярі до скоринки з томатно-ананасовим соусом, посипане кунжутом
Паніроване куряче філе шматочками, огірок, арахіс, болгарський перець, цибуля, соус чилі
Паніровані шматочки курячого бедра в клярі, болгарський перець, цибуля, перець чилі
Ароматна, з хрумкою скоринкою качка по-пекінськи - традиційна китайська святкова страва. Половина качки та гарнір (рисові млинці 6 шт, устричний соус, свіжий огірок та зелена цибуля).
Рисові млинці, устричний соус, свіжий огірок, зелена цибуля
Качине філе з овочами у легкому не гострому соусі. Качка, болгарський перець, бамбук, чорні китайські гриби, селера, цибуля, соус.
Качине філе обсмажене в легкій китайській паніровці, стебло селери, болгарський перець, чилі, часник, імбир.
Панірована смужками яловича полядвиця, смажена до скоринки, стебло селери, цибуля, червоний болгарський перець, чилі, часник, імбир, чорний кунжут.
Телячі рубці (шлунки) у гостому соусі, червоний болгарський перець, кінза, часник, цибуля
Паніровані смужками телячі шлунки, обсмажена до скоринки стебло селери, цибуля, червоний болгарський перець, чилі, часник, імбир.
Панірована яловича полядвиця обсмажена в китайському соусі, броколі, болгарський перець, стебло селери, чорні китайські гриби
Теляча полядвиця, болгарський перець, бамбук, чорні китайські гриби, цибуля, соус
Смужки свинної полядвиці паніровані у крохмалі та приправлені устричним соусом. Подається на подушці з зеленої цибулі та посипається кунжутом
Обсмажена в клярі свинна полядвиця у томатно-ананасовому соусі. Посипається кунжутом
Хрумкі свинні вуха, обсмажені у клярі, з додаванням чилі, болгарський перець, стебло селери, цибуля.
Свинна полядвиця, соєва спаржа Фучжу, чорні гриби, перець болгарський червоний , часник, цибуля ріпчаста, кунжутна олія
Свинна печінка, цибуля, перець болгарський , чорні гриби, бамбук, соєвий соус, соус устричний, олія кунжутна, часник, імбир
Свинна печінка, цибуля, перець болгарський, чорні гриби, бамбук, соєвий соус, соус устричний, олія кунжутна, чілі паста, оцет, часик, імбир
Свинна голонка, відварена в китайських спеціях. Подається на мікс салаті, поливається устричним соусом з часником
Свинна полядвиця в гострому соусі, болгарський перець, бамбук, цибуля, чорні китайські гриби, стебло селери
Свинні шлунки в гострому соусі з болгарським перцем, цибулею та селерою. Подаються з кінзою
Обсмажені слайси баранини,бамбук, чорні китайські гриби, цибуля, болгарський перець, стебло селери, перець чилі, кінза, зіра
Обсмажені слайси баранини, зіра, цибуля, болгарський перець, стебло селери, чилі, кінза
Сом та соус на основі устричного соусу з додаванням томатів, чілі пасти, імбиря, часника
Паніроване філе сома під кисло-солодким соусом з додаванням томатів та ананасів
Паніровані мідії, болгарський перець, часник, цибуля, чилі, селера
Мідії, креветки, кальмар, селера, перець болгарський, чорні гриби, сіль, цукор, білий перець
Креветка тигрова, болгарський перець, соус чилі, арахіс, стебло селери
Тигрові креветки темпура з ананасом у кисло-солодкому соусі.
Тигрові креветки, горіхи кешю, перець болгарський червоний, селера, кунжутна олія, сіль, білий перець
Риба, приготована на пару, з додаванням соєвого соусу, овочів та спецій
Паніроване філе судака у кисло-солодкому соусі з додаванням томатів та ананасів
Короп приготовлений на пару з додаванням чілі пасти, цибулі, імбиря, часника, соєвого соусу, зеленої цибулі
Слайси телячої полядвиці обсмажені в гострому соусі, пропарена пекінська капуста, перець чилі, чорні китайські гриби, часник, цибуля, олія, кінза.
Качка по-пекінськи Ароматна, з хрумкою скоринкою качка по-пекінськи - традиційна китайська святкова страва. Подається з гарніром (рисові млинці, устричний соус, свіжий огірок та зелена цибуля)
Рис, креветки, зелена цибуля, зелений горошок, морква, болгарський перець, яйце
Рис, цибуля зелена, морква, яйце
Пшенична локшина, яйце, куряче філе, пекінська капуста, морква, зелена цибуля, огірок, чорні гриби китайські
Рисова локшина, куряче філе, яйце, пекінська капуста, чорні китайські гриби, морква, зелена цибуля, огірок
6шт.
Ознайомчий сет в китайській кухні може значно спростити вибір страв, особливо якщо Ви завітали до нас вперше. Чудовий вибір топ страв китайської кухні, який поєднує в собі різноманіття смаків. 1. Китайський салат 2. Фірмова квасоля 3. Баклажан в червоному соусі 4. Свинина по-пекінськи 5. Курка по-південнокитайськи 6. Гаряча сковорідка з яловичини 7. Рис з овочами 8. Чай китайський елітний- Біла перлина дракона
Заправляється кунжутною олією з додаванням часнику, болгарського перцю та імбиру