«Амерікано» – це найкращі бургери на схід від Нью-Йорку і найсмачніша качка по-пекінськи на захід від Пекіну! Найкраща американська та китайська кухні для найкращих гостей!
Ми почнемо працювати сьогодні о 11:00
Смажені тигрові креветки з соусом тао-тао, авокадо, манго, горіхи кешю, помідори чері, боби едамаме, кунжут, лайм
Куряче філе смажене з соусом теріякі, авокадо, ананас, яйця перепелині, помідори чері, кунжут, лайм
Смажене філе африканського сома в соусі барбекю, авокадо,огірок, помідори чері, боби едамаме, кунжут, лайм
Смажене тофу у світ чилі соусі, авокадо, ананас, огірок, боби едамаме, гриби шийтаке, горіхи кешю, кунжут, лайм
Традиційний тайський кокосовий суп з куркою та азійськими прянощами. На основі курячого бульйону, кокосового молока, пасти з галангалу, лемонграсу та листя кафіру з додаванням курячого філе, грибів глив, бамбука, помідорів чері, кінзи. Подається з рисом та лаймом.
Місо-бульйон, вакаме, локшина удон, смажене філе африканського сома, перепелине яйце, зелена цибуля
Місо-бульйон, вакаме, локшина удон, обсмажене куряче філе, перепелине яйце, зелена цибуля
Легкий класичний японський суп. Місо-бульйон, вакаме, сир тофу, гриби шиітаке. Подається з рисом.
В'єтнамський національний суп на міцному яловичому бульйоні з рисовою локшиною та яловичиною, подається з кінзою, зеленою цибулею, м'ятою, петрушкою, лаймом та перцем чилі. Численні спеції та зелень надають страві особливого пікантного смаку та аромату.
Тайський суп на основі гострої пасти зі спецій (перець чилі, галангал,лемонграс,листя кафіру), вершки, кокосове молоко, морський коктейль, помідор чері , гриби гливи, скляна локшина,лайм, кунжут
Тайський суп на основі гострої пасти зі спецій (перець чилі, галангал,лемонграс,листя кафіру), вершки, кокосове молоко, креветки тигрові, куряче філе, помідор чері , гриби гливи, рис, лайм, кунжут
Корейський гострий суп з додаванням телятини, тофу, гриби шиітаке, капуста кімчі, яйце, зелена цибуля
Хрумкі та пікантні смажені гливи з соусом тао-тао
Традиційні паназіатські бутерброди з телятиною і соусом теріякі, обсмажені в кунжуті
Прекрасно поєднуються як з пікантними соусами, так і солодкими топінгами
Обсмажені пельмені з тонкого рисового тіста та ніжною соковитою начинкою з яловичини. Подаються з соусом тао-тао
Обсмажені пельмені з тонкого рисового тіста та ніжною соковитою начинкою з качки. Подаються з соусом Понзо
Традиційна гостра корейська ферментована капуста, власного виробництва
Традиційна для південнокитайської та в'єтнамської кухні закуска. Тонкий рисовий млинець з овочевою начинкою: капуста, морква, цибуля, болгарський перець. Подаємо з соусом Світ чилі
Азіатська булочка бао, креветки темпура, огірок, мікс салату, перець болгарський, соус світ чилі. (порція 2шт)
Азіатська булочка бао, рване м’ясо телятини, капуста кімчі, огірок, зелена цибуля, гострий соус hot chilli, соус пад тай (порція 2 шт)
Ніжне філе сома у гострому корейському гострому соусі Гочуджан з додаванням помідорів, часнику, цибулі,перцю чилі, кінзи. Подається з рисом
Ніжна фермерська телятина, солодкаво-солоний соус теріякі, печериці, цибуля, перець чилі, кунжут.
Ніжна фермерська телятина, броколі, печериці, болгарський перець, стручкова квасоля, цибуля порей, часник, Соус Piri piri, соус устричний.
Найвідоміша страва Індійської кухні, пряна та негостра курка тушкована у вершках з карі пастою. Куряче бедро, ананас, банан, вершки, кокосове молоко, жовта карі паста, кунжут, подається з білим рисом
Куряче філе, стручкова квасоля, огірок, перець болгарський, печериці, соус тао-тао, кунжут. Подається на смажених рисових млинцях
Куряче філе в хрумкому клярі з гострим корейським соусом , подається з рисом та зеленою цибулею
Смажене на грилі куряче філе, подається з карамелізованим на грилі яблуком та соусом Хойсін
Скляна локшина (фунчуоза) з овочами : броколі, перець болгарський, бобами Едамаме, кукурудза, цибуля порей з соусом тао-тао
Болгарський перець, гриби шиітаке, цибуля, часник, яйце смажене, скляна локшина, гострий корейський соус, кунжут.
Традиційна японська локшина з овочами : броколі, перець болгарський, бобами Едамаме, кукурудза, цибуля порей з соусом тао-тао
Традиційна японська локшина зі смаженим ніжним курячим філе, гливами, болгарським перцем, броколі та цибулею порей в соусі тао тао.
Традиційна японська локшина з обсмаженою фермерською телятиною, бобами Едамаме, броколі, цибулею порей, часником та соусом Пад Тай.
Традиційна японська локшина з обсмаженими креветками, броколі, помідорами чері, часником та устричним соусом
Друга за популярністю страва тайської кухні - обсмажена рисова локшина з соусом Пад Тай (кисло-солодкий, на основі тамаринду) , курка, яйце, арахіс, цибуля порей, паростки машу, лайм
Друга за популярністю страва тайської кухні - обсмажена рисова локшина з соусом Пад Тай (кисло-солодкий, на основі тамаринду) , тигрові креветки, яйце, арахіс, часник, паростки машу, лайм
«Амерікано» – це найкращі бургери на схід від Нью-Йорку і найсмачніша качка по-пекінськи на захід від Пекіну! Найкраща американська та китайська кухні для найкращих гостей!
Контактні дані
Робочий час