Місо-бульйон, вакаме, локшина удон, смажене філе африканського сома, перепелине яйце, зелена цибуля
Місо-бульйон, вакаме, локшина удон, обсмажене куряче філе, перепелине яйце, зелена цибуля
В'єтнамський національний суп на міцному яловичому бульйоні з рисовою локшиною та яловичиною, подається з кінзою, зеленою цибулею, м'ятою, петрушкою, лаймом та перцем чилі. Численні спеції та зелень надають страві особливого пікантного смаку та аромату.
Тайський суп на основі гострої пасти зі спецій (перець чилі, галангал,лемонграс,листя кафіру), вершки, кокосове молоко, морський коктейль, помідор чері , гриби гливи, скляна локшина,лайм, кунжут
Хрумкі та пікантні смажені гливи з соусом тао-тао
Традиційні паназіатські бутерброди з телятиною і соусом теріякі, обсмажені в кунжуті
Прекрасно поєднуються як з пікантними соусами, так і солодкими топінгами
Обсмажені пельмені з тонкого рисового тіста та ніжною соковитою начинкою з яловичини. Подаються з гострим соусом
Обсмажені пельмені з тонкого рисового тіста та ніжною соковитою начинкою з качки. Подаються з соусом Понзо
Традиційна для південнокитайської та в'єтнамської кухні закуска. Тонкий рисовий млинець з овочевою начинкою: капуста, морква, цибуля, болгарський перець. Подаємо з соусом Світ чилі
Коктейль морепродуктів (креветки, мідії, кальмари, восьминіг), чорні гриби, броколі, пагони бамбуку, перець чилі, приготовлено в білому вині та тайському (пікантно-вершковому) соусі
Ніжна фермерська телятина, солодкаво-солоний соус теріякі, печериці, цибуля, перець чилі, кунжут.
Ніжна фермерська телятина, броколі, печериці, болгарський перець, стручкова квасоля, цибуля порей, часник, світлий та темний соєвий соус, устричний соус, кунжутна олія та шрішача яка довершує смак
Куряче філе, стручкова квасоля, огірок, перець болгарський, печериці, соус тао-тао, кунжут. Подається на смажених рисових млинцях
Смажене на грилі куряче філе, подається з карамелізованим на грилі яблуком та соусом Хойсін
Рисова локшина, ніжна свинина, яйце, чорні древесні гриби, броколі, цибуля порей, арахіс, зелена цибуля, світлий та темний соєвий соус, устричний соус, кунжутна олія та шрішача яка довершує смак
Скляна локшина (фунчуоза) з овочами : броколі, перець болгарський, бобами Едамаме, кукурудза, цибуля порей з соусом тао-тао
Ніжна фермерська телятина, болгарський перець, гриби шиітаке, цибуля, часник, яйце смажене, скляна локшина, гострий корейський соус, зелена цибуля.
Скляна локшина з тигровими креветками та овочами: перець болгарський, морква, цибуля порей, часник в соусі на основі світлого та темного соєвого соусу, устричного соусу, кунжутної олії та шрірачі, та соуса Хойсін
Традиційна японська локшина зі смаженим ніжним курячим філе, гливами, болгарським перцем, броколі та цибулею порей в соусі тао тао.
Традиційна японська локшина з обсмаженою фермерською телятиною, бобами Едамаме, броколі, цибулею порей, часником та соусом Пад Тай.
Друга за популярністю страва тайської кухні - обсмажена рисова локшина з соусом Пад Тай (кисло-солодкий, на основі тамаринду) , курка, яйце, арахіс, цибуля порей, паростки машу, лайм
Друга за популярністю страва тайської кухні - обсмажена рисова локшина з соусом Пад Тай (кисло-солодкий, на основі тамаринду) , тигрові креветки, яйце, арахіс, часник, паростки машу, лайм