«Амерікано» – це найкращі бургери на схід від Нью-Йорку і найсмачніша качка по-пекінськи на захід від Пекіну! Найкраща американська та китайська кухні для найкращих гостей!
Традиційний тайський кокосовий суп з куркою та азійськими прянощами. На основі курячого бульйону, кокосового молока, пасти з галангалу, лемонграсу та листя кафіру з додаванням курячого філе, грибів глив, бамбука, помідорів чері, кінзи, м'яти, петрушки та зеленої цибулі. Подається з рисом та лаймом.
Місо-бульйон, вакаме, локшина удон, смажене філе сома, перепелине яйце, зелена цибуля
Місо-бульйон, вакаме, локшина удон, обсмажене куряче філе, перепелине яйце, зелена цибуля
Легкий класичний японський суп. Подається з рисом японіка, 200/ 100 г
В'єтнамський національний суп на міцному яловичому бульйоні з рисовою локшиною та яловичиною подається з кінзою, зеленою цибулею, м'ятою, петрушкою, лаймом та перцем чилі. Численні спеції та зелень надають страві особливого пікантного смаку та аромату,
Тайський суп на основі гострої пасти зі спецій (перець чилі, галангал (тайський імбир,лемонграс,листя кафіру), вершки, кокосове молоко, морський коктейль(кальмари, креветки, мідії), помідор чері , гриби гливи, скляна локшина,лайм, кунжут
Тайський суп на основі гострої пасти зі спецій (перець чилі, галангал (тайський імбир),лемонграс,листя кафіру), вершки, кокосове молоко, креветки тигрові, куряче філе, помідор чері , гриби гливи, рис, лайм, кунжут
Корейський гострий суп з додаванням телятини, тофу, гриби шиітаке, капуста кімчі, яйце, зелена цибуля
Хрумкі та пікантні смажені гливи з соусом тао-тао
Традиційні паназіатські бутерброди з телятиною
Прекрасно поєднуються як з пікантними соусами, так і солодкими топінгами
Обсмажені пельмені, подаються з фірмовим гострим соусом, 200/ 30 г
Пельмені по-тайськи з качкою подаються з соусом Понзо. Пельмені смажені у фритюрі з тонкого рисового тіста та з ніжним качиним філе
Традиційна гостра корейська ферментована капуста
Овочеві міні-спрінг роли - традиційна для південнокитайської та в'єтнамської кухні закуска. Склад начинки (капуста, морква, цибуля, болгарський перець) та тонкий рисовий млнець подаємо з соусом світ чилі і паростками машу.
Азіатська булочка бао, креветки темпура, огірок, салат айсберг, перець болгарський, соус Світ чилі. (2шт)
Азіатська булочка бао, рване м’ясо телятини, капуста кімчі, огірок, зелена цибуля, гострий соус hot chilli, соус пад тай (2 шт)
Ніжне філе сома у гострому корейському соусі Гочуджан з додаванням помідорів, часнику, цибулі,перцю чилі, кінзи. Гостра страва. Подається з рисом
Ніжна фермерська телятина, солодкаво-солоний соус теріякі, печериці та цибуля. Чудове рішення для обіду. Пікантна.
Ніжна фермерська телятина, броколі, печериці, болгарський перець, стручкова квасоля, цибуля порей, часник, Соус Piri piri, соус устричний. Пікантна.
Найвідоміша страва Індійської кухні, пряна та негостра курка тушкована у вершках з карі пастою. Куряче бедро, ананас, банан, вершки, кокосове молоко, жовта карі паста, кунжут, подається з білим рисом
Куряче філе, стручова квасоля, огірок, перець болгарський, печериці, рисові млинці, соус тао-тао, кунжут
Куряче філе в хрумкому клярі з гострим корейським соусом , подається з рисом та зеленою цибулею
Ніжне кряче філе, соус хойсін, яблуко гриль, 280/ 100 г
Скляна локшина (фунчуоза) з овочами : броколі, перець болгарський, бобами Едамаме, кукурудза, цибуля порей з соусом тао-тао
Болгарський перець, гриби шиітаке, цибуля, часник, яйце, скляна локшина, гострий корейський соус, кунжут. Гостра страва
Традиційна японська локшина з овочами : броколі, перець болгарський, бобами Едамаме, кукурудза, цибуля порей з соусом тао-тао
Традиційна японська локшина зі смаженим ніжним курячим філе, гливами, болгарським перцем, броколі та цибулею порей в соусі тао тао.
Традиційна японська локшина з обсмаженою фермерською телятиною, бобами Едамаме, броколі, цибулею порей, часником та соусом на основі Пад Тай.
Традиційна японська локшина з обсмаженими креветками, броколі, помідором, часником та устричним соусом
Друга за популярністю страва тайської кухні - обсмажена рисова локшина з соусом Пад Тай (кисло-солодкий, на основі тамаринду) , курка, яйце, арахіс, цибуля порей, паростки машу, лайм
Друга за популярністю страва тайської кухні - обсмажена рисова локшина з соусом Пад Тай (кисло-солодкий, на основі тамаринду) , тигрові креветки, яйце, арахіс, часник, паростки машу, лайм
«Амерікано» – це найкращі бургери на схід від Нью-Йорку і найсмачніша качка по-пекінськи на захід від Пекіну! Найкраща американська та китайська кухні для найкращих гостей!
Контактні дані
Робочий час
11:00 - 23:00